Мениджърът Юрген Клоп нарече драматичната победа на Ливърпул на финала

...
Мениджърът Юрген Клоп нарече драматичната победа на Ливърпул на финала
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Това, което се случи тук беше пълна лудост, тези неща не са възможни

Мениджърът Юрген Клоп назова трагичната победа на Ливърпул на финала на Карабао Къп над Челси " безспорна полуда ", откакто " алените " победиха с 1:0 след продължения.

Удар с глава на капитана Върджил ван Дайк в 118-ата минута донесе рекорден десети трофей в шампионата за Ливърпул в последния сезон на Клоп като управител на отбора.

" Това, което се случи тук беше цялостна полуда, тези неща не са вероятни “, сподели германецът пред " Скай спортс ".

Ливърпул игра на процедура с втория състав поради травми на основни играчи, в това число нападателите Мохамед Салах, Диого Жота и Дарвин Нунес.

Петима играчи на възраст до 20 години играха за Ливърпул, като междинната възраст на тима в края на мача, беше под 22 години.



" Отборът, съставът, академията.... Толкова съм горделив, че можех да бъда част от това довечера “, сподели Клоп.

" Най-лудото нещо е, че го заслужихме. Имахме шанс, те също имаха шанс в избрани моменти ", добави експертът.

" В момента нямаме тим за сряда за мача против Саутхямптън. Ще забележим цената, която би трябвало да платим, само че ние се борим за всичко, след което ще забележим какво ще стане. При всички положения против Саутхямптън ще има тим с фланелки на Ливърпул ", сподели още Клоп.

Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк сподели, че е горделив да играе за този Ливърпул.

" Всичко е за почитателите, тъй че дано му се насладим. Интензивен мач и за двата тима, те имаха шансове, ние имахме шансове. Невероятно. Първи трофей като капитан на Ливърпул. Свършихме работа, макар всички проблеми, които имахме преди мача. Толкова съм горделив, горделив да бъда част от този клуб и изключително горделив с момчетата. Няма да приказвам скоро, само че се надявам, че можем да спечелим още няколко трофея този сезон “, сподели Ван Дайк пред " Скай Спортс ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР