Мениджърът възнамерява да продължи налагането на юноши на в първия

...
Мениджърът възнамерява да продължи налагането на юноши на в първия
Коментари Харесай

Томас Тухел ще дава шанс на юношите в Челси

Мениджърът има намерение да продължи налагането на юноши на в първия състав, откакто част от тях помогнаха на тима да продължи напред за Купата на ФА.

Били Гилмор, и комбинираха за гола на последния против, до момента в който бе измежду най-хубавите на терена при успеха с 1:0. Тя класира " сините " на четвъртфиналите, където те ще играят като домакини против.

" Вратата на офиса ми е постоянно отворена за треньорите и ръководителите на академията. Искам да виждам допустимо най-вече от тренировките и мачовете им, само че Ковид-19 пандемията не ми го разрешава сега. Моето персонално мнение е, че академията би трябвало да бъде гръбнакът на този клуб. Колкото повече момчета излизат от нея за първия тим, толкоз по-добре за Челси ", сподели Тухел.

През лятото обаче Челси хвърли над 200 милиона лири за нови попълнения, като най-скъпото от тях бе 21-годишният плеймейкър за към 71 милиона. За момента той не дава отговор на упованията, само че Тухел счита, че това ще се промени рано или късно.

" Пределно ясно е, че той има капацитет и може да го покаже на терена. Някои футболисти се нуждаят от повече време за акомодация от други. Това е най-обикновен развой. Кай е наясно с гения си и нямам подозрение, че ще го покаже ", сподели още мениджърът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР