Мениджърът Томас Тухел заяви, че е тъжен и разочарован от

...
Мениджърът Томас Тухел заяви, че е тъжен и разочарован от
Коментари Харесай

Тухел: Разочарован съм, но в същото време се гордея от представянето ни

Мениджърът Томас Тухел съобщи, че е печален и отчаян от втория следващ изгубен край против Ливърпул, само че също по този начин се гордее с представянето на тима си против може би най-силното нахлуване в света. Лондончаните стигнаха до второ следващо нулево тъждество с " алените " и още веднъж отстъпиха с дузпи.

" Не скърбя за нищо, както и в предния край за Карабао Къп. Казах на футболистите ми, че се гордея с тях. Играхме мощно и затруднихме Ливърпул оптимално както в предния мач, по този начин и в този. Да, може би първите 15 минути не бяха положителни за нас, само че до края на дуела бяхме безупречни ", съобщи Тухел, представен от Скай Спортс.
 Тухел: Юрген Клоп обича да се прави на
Тухел: Юрген Клоп обича да се прави на " умряла лисица "

" Той го прави от самото начало, само че това е част от играта "

" Направихме два пъти 0:0 против може би най-хубавото нахлуване в целия свят, а и създадохме много положения. Заслужавахме да спечелим трофея също толкоз, колкото и те, само че в последна сметка отново паднахме с дузпи. Това е разочароващо и тъжно, само че в това време можем да се гордеем с представянето ни.

" Бях сигурен, че ще спечелим този край, тъй като в огромни интервали от мача самодейността бе на наша страна. Бях сигурен до последната минута, само че за жалост това не се случи. Не бях прав. Сега би трябвало да преглътнем провалянето и да продължим напред. Такъв е животът в спорта.

" Имаме всичко нужно, с цел да печелим титли и това е нещо потвърдено от самите нас. Взехме Световната клубна купа и Суперкупата на Европа, тъй че няма защо да съжаляваме. Представихме се добре и в Шампионската лига, и в домашните шампионати. Имаме футболисти с неразрушима душeвност, само че Сити и Ливърпул демонстрираха, че ни би трябвало и неизменност ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР