Мениджърът Роберто Де Дзерби критикува английските съдии и отговорниците за

...
Мениджърът Роберто Де Дзерби критикува английските съдии и отговорниците за
Коментари Харесай

Де Дзерби: Не харесвам 80% от съдиите в Англия

Мениджърът Роберто Де Дзерби подлага на критика британските съдии и отговорниците за видеоповторенията, откакто Брайтън остана с човек по-малко поради червен картон на Махмуд Дауд и направи еднакъв 1:1 против Шефилд Юнайтед в мач от британското състезание по футбол.

Дауд бе изпъден поради настъпване на Бен Осборн и пет минути по-късно Шефилд изравни. Де Дзерби пък получи жълт картон, откакто си изпусна нервите.

" Няма какво да ви неистина, не одобрявам 80 % от съдиите в Англия. Това не е нещо ново. Изобщо не утвърждавам тяхното държание на терена. Добре, съгласно новите правила това е червен картон, само че аз съм бил футболист и знам какво се случи. Развитиеито на обстановката въобще не подготвя за червен картон, само че би трябвало да приемем това решение. Дауд знае, че е направил неточност. Случва се на всеки ", съобщи Де Дзерби.

Де Дзерби надалеч не е първият управител, който през този сезон има огромни проблеми със съдийството. Нещо сходно се случи също по този начин с Юрген Клоп от Ливърпул и Микел Артета от Арсенал.

" Англия е единствената страна, където ВАР те кара да се чувстваш още по-несигурен в правотата на решенията. В други шампионати се стараят да те убедят, че съдията е прав на 100 %. Не и в Англия ", сподели още той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР