Мениджърът на заяви, че той няма да предпочете един турнир

...
Мениджърът на заяви, че той няма да предпочете един турнир
Коментари Харесай

Моуриньо: Ще има промени, но не мисля за Арсенал

Мениджърът на съобщи, че той няма да избра един шампионат за сметка на различен. " Шпорите " имат лондонско дерби с в неделя, само че на следващия ден се изправят против в първи мач от осминафиналите на Лига Европа.

" Не мисля за Арсенал, а за идния дуел. Ще има промени както направихме сред мачовете с и. Отборът играе добре и побеждава. Така че бихте споделили, че няма потребност от промени, само че такива ще има. Няма да играем със същия състав, на който разчитахме против Палас, само че тимът ще бъде също толкоз мощен ", съобщи Моуриньо.

Every word Jose Mourinho just said on Daniel Levy and Spurs' lack of trophies in his 20 years, Lo Celso's new problem, Bale's fitness and hitting back at Arsenal boss Mikel Arteta's complaints.
— football.london (@Football_LDN)
Той изясни, че може да разчита на съвсем всичките си играчи. Единствено е контузен, а Джо Родон не е регистриран за Лига Европа. Португалецът добави, че положението на продължава да се следи деликатно и треньорският щаб ще го употребява внимателно, макар че уелската звезда показва отлична форма и вкара пет гола в последните си четири мача.

" Искам да продължи по този начин, само че би трябвало да направляваме нещата. Комуникацията е доста добра и мисля, че той ми има вяра. В момента дружно решаваме какво да вършим. Играе доста добре, имаме отлични взаимоотношения. Бих желал той да играе по 90 минути всеки мач, само че не може ", разяснява Жозе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР