Мениджърът на заяви, че е притеснен от изтичането на информация

...
Мениджърът на заяви, че е притеснен от изтичането на информация
Коментари Харесай

Артета е притеснен от изтичането на информация от клуба пред медиите

Мениджърът на съобщи, че е обезпокоен от приключването на информация от клуба пред медиите, откакто сблсък сред играчи по време на тренировките беше разказан от публицистите с май-малки детайлности.

Британските медии оповестиха, че бранителят и полузащитникът са се сбили на подготовка по-рано тази седмица, като Луис е имал даже кръв, откакто е блъснал Себайос в лицето.

Докато испанецът написа в Туитър, че историята е " подправена ", Артета сподели, че случаят е преодолян, само че по-голямата угриженост на испанския експерт е по какъв начин историята е изтекла в медиите.

" Не ми харесва фактът, че този случай въобще се появи в медиите ", сподели Артета преди мача от Премиър лийг в неделя против.
" Ще схвана от кое място идва и в случай че казусът е подобен, това е изцяло в прорез с това, което чакам един от различен, от поверителността, от която се нуждаем. Ще има последици. Това е контактен спорт...Тренировките са доста тежки и проблеми се случват доста пъти ", добави Артета.

Себайос, който играе в отбора чартърен от за втори сезон, е взел участие в препирня с негов съотборник и преди, когато се сблъска с Еди Нкетия по време на загрявката преди мача против през септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР