Мениджърът на заяви, че е останал доволен от представянето на

...
Мениджърът на заяви, че е останал доволен от представянето на
Коментари Харесай

Клоп: Това не е желаният резултат за нас, липсата на голове е трудно обяснима

Мениджърът на съобщи, че е останал удовлетворен от представянето на тима в дербито с, което приключи без маркиран гол. Германецът посочи, че попадението е единственото, което е липсвало на първенците, които осъществиха единствено един гол в последните си четири мача в шампионата.

" Ако бяхме спечелили с 1:0, мисля че всичко щеше да приключи добре. Не можеш за 90 минути да предотвратиш Юнайтед да има шансове. Невъзможно е. Те са в добра форма. Момчетата изиграха добър мач. През първото полувреме пресата бе страхотна, пасовете също. Но не успяхме да отбележим гол, което е най-важното нещо във футбола. Второто полувреме бе по-отворено. Те имаха две огромни благоприятни условия, които Алисон избави. Обяснението за неналичието на голове не е елементарно. Положения постоянно се пропущат. Това е футболът. Има моменти, в които не можеш да обясниш по какъв начин вкарваш от всеки ъгъл. Срещу всеки удар завършваше в мрежата.

Мачът ми хареса. Видях доста положителни самостоятелни прояви и представянето на тима бе положително. Това не е резултатът, който искахме ", съобщи Клоп. Премиър лийг 19 кръг, неделя 17 януари  Ливърпул 0:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР