Мениджърът на започна с психологическите игри преди двубоя срещу утре.

...
Мениджърът на започна с психологическите игри преди двубоя срещу утре.
Коментари Харесай

Моуриньо нападна Ливърпул: При тях няма криза с контузени

Мениджърът на стартира с психическите игри преди дуела против на следващия ден. Двата тима разделят първото място в класирането, като лондончани са водач по голова разлика.

Моуриньо съобщи, че не вижда рецесия във връзка с контузените на " ", макар огромните проблеми при мърсисайдци от началото на сезона. Според него обаче няма причина сътрудника му да се оплаква.

" Мисля, че Алисон не е контузен, Александър-Арнолд не е контузен, Матип, имам вяра, че ще играе, не е контузен, Робъртсън не е контузен, Вайналдум не е контузен, Салах не е контузен, Фирмино не е контузен, Мане не е контузен ", изреди португалецът имена на съществени играчи на противника, които са здрави.

Той въпреки всичко мемоари и някои контузени: " Ван Дайк е контузен, а Ван Дайк е доста добър състезател, разбирасе. Но дайде ми лист с травмите в Ливърпул и го сравнете със лист с най-хубавия състав на Ливърпул. Аз мога да ви дам лист с 10 контузени в Тотнъм. Две деца под 16 години са с травми, други двама в тима до 21 години, двама при тези до 23 години и Ламела и Танганга. Ето ви подобен лист. Но Лорис контузен ли е? Не. Алдервейрелд? Не.? Сон? ", продължи с имената Жозе.

" Къде са травмите? Контузиите са нещо обикновено. Във всеки клуб ги има понякога ", добави той.

Jose Mourinho doesn't have time for Liverpool's injury problems.
— B/R Football (@brfootball)
Моуриньо продължи като съпостави времето, което е получил Клоп, с цел да построи своя тим и това, в което той е работил в Тотнъм. " Ако погледнем резултатите от този сезон, имаме една загуба във Висшата лига и една в Лига Европа, тъй че резултатите ни са доста положителни. Но е прекомерно рано, а интервалът на положителните резултати е няколко месеца. Машина за резултати е освен това. Това е Ливърпул през последните две години. Това беше моят в интервала, когато спечелихме две следващи трофеи.

Ние сме добър тим, който работи доста, само че Ливърпул е резултат, в случай че не се неистина, на работа в продължение на 1894 дни с Юрген. Може да греша с няколко дни. Ние сме резултат на работа в продължение на 390 дни, а множеството от тях не бяха работни дни заради карантината. Така че съвсем 2000 дни против 300 ".

Жозе приказва и за самия мач на следващия ден: " Отиваме, с цел да спечелим мача. Това е методът, по който мислим този сезон. Не става дума за това дали сме на върха на класирането. Просто отиваме и ще се опитаме да победим. Не желаеме да насочваме послания, а просто да играем и да печелим. Ако не спечелим и Ливърпул е причина за това, супер. Ако ние сме повода, защото не успее да се представим добре, тогава чувството ще е по-неприятно. Но не отиваме да насочваме послания ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР