Мениджърът на Юрген Клоп засипа с похвали колегата си от

...
Мениджърът на Юрген Клоп засипа с похвали колегата си от
Коментари Харесай

Клоп за Гуардиола: Той е най-добрият в света

Мениджърът на Юрген Клоп засипа с похвали сътрудника си от Манчестър Сити Хосеп Гуардиола. Червени и сини се срещат в неделя в упования с голям интерес конфликт на върха на класирането.

Двамата експерти организираха доста запаметяващи се борби през последното десетилетие, и в Бундеслигата и във Висшата лига, и в Европа. В неделя те се изправят един против различен за последно в британския шампионат преди Клоп да напусне след края на сезона.

Ливърпул има преднина от една точка преди мача на „ Анфийлд “. Клоп пък има нищожно предимство в 29-те мача посред им, с 12 победи против 11 за Гуардиола.

„ Пеп е най-хубавият управител в света. Имам в действителност добра кариера, само че даже не се приближавам до неговите триумфи “, сподели немският треньор. „ Не знам по какъв начин бих могъл да правя оценка треньори от предишното,. Виждам съвършенство, когато се изправя пред него. Никога не съм се отчайвал, въпреки че имаше към 3000 футболисти, които бяха по-добри от мен и към момента обичах играта. Току-що ми споделиха, че имам позитивен баланс против Пеп… Честно казано, нямам визия по какъв начин се случи това. Но вие ме питате за най-хубавия: той е най-хубавият. Точка “, добави Клоп.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР