Мениджърът на Юрген Клоп все още се надява да привлече

...
Мениджърът на Юрген Клоп все още се надява да привлече
Коментари Харесай

Клоп призна за трансферна цел, която иска в Ливърпул

Мениджърът на Юрген Клоп към момента се надява да притегли 19-годишното крило на Фулъм Фабио Карвальо на „ Анфийлд “. „ Червените “ се пробваха да привлекат младежкия национал на Англия през януарския трансферен прозорец, само че не съумяха да го сторят в последния ден от прозореца.
Но когато бе запитан за опцията клубът да насочи нова оферта за Карвальо, когато говореше пред медиите в петък преди срещата с Кардиф от четвъртия кръг на ФА Къп, Клоп не скри . „ Все още сме заинтригувани, ще бъде полуда, в случай че не сме. Не знам. Ще забележим. Очевидно не е в нашите ръце. Опитахме в края на трансферния прозорец и не се получи. Ще забележим какво ще стане “, разяснява немският експерт.
Клоп въпреки всичко съумя да притегли атакуващ футболист по време на прозореца, взимайки Луис Диас от Порто, само че предизвести да не се чака доста от 25-годишния футболист преди адаптирането му към стила на игра. „ Харесваме общо взето всичко в него. Следях го от известно време, той е извънреден състезател. Притежава скорост и темперамент. Щастлив съм, че успяхме да го притеглим в този момент. Историята до тук е специфична. Той е към този момент един от нас. Ако мигновено бе посочил върховата си форма, щеше да е необичайно. Той се нуждае от време за акомодация, само че това не значи, че приказвам за четири или пет месеца, към момента не съм го виждал на подготовка, тъй че може би би трябвало да изчакаме малко. Много съм благополучен от привличането му “.
Клоп разяснява и наличността на Садио Мане и Мохамед Салах за дуела от Висшата лига с Лестър идния четвъртък. Звездното дуо към момента продължава присъединяване си за Купата на Африка, като респективните им тимове Сенегал и Египет ще се изправят един против различен във финала на шампионата в неделя. „ Мисля, че ще бъдат разполагаем, само че ще забележим. Във вторник или сряда най-късно ще се върне спечелилият, изгубилият малко по-рано. Трябва да приказвам с тях. Те имат темп, защото изиграха няколко мача. Страхотно достижение е и за двамата да стигнат до финала. Наби Кейта изигра също превъзходен шампионат. До тук, доста сполучлива конкуренция за нашите момчета и финалът ще бъде трогателен “, приключи германецът.
А , четете на посочения линк!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР