Мениджърът на Юрген Клоп разкри, че , който пропусна вчерашната

...
Мениджърът на Юрген Клоп разкри, че , който пропусна вчерашната
Коментари Харесай

Клоп: Разликата с Ман Сити е все още четири точки, имахме късмет с контузията на Салах

Мениджърът на Юрген Клоп разкри, че, който пропусна вчерашната подготовка на тима поради травма, през днешния ден ще тренира наедно със своите съотборници. Ако всичко с египтянина е наред след заниманието, той евентуално ще играе в утрешно дерби с Арсенал. има потребност от успеха на „ Емиратс “, с цел да се приближи единствено на точка зад.

" Вярвате или не, гледах тъкмо 65 минути от дуела на Сити. Нямам време да виждам мачовете им в действително време. Палас се оправи добре, само че същото важи и за Сити. Просто те не съумяха да завършат ситуациите, които създаваха. Не съм гледал последните 30 минути. Видях резултата и бяха сюрпризиран. Дали това оказва помощ за нашето въодушевление? Защо да го прави? Не можем да броим тези точки за сигурни, тъй като ни следва посещение на Арсенал. За вас може да е елементарно да го вършиме, само че сега към момента разликата е четири точи. Ако не сте на върха, то би трябвало да печелите своите мачове, а другите би трябвало да губят точки. Планът е да притискаме Сити, да бъде допустимо най-досадния противник за тях. Трябва да печелим мачовете си. Знаете, че сме доста амбициозни и подготвени да вършим страхотни неща. Остава ни да изиграем още 10 мача, като някои от тях ще бъдат в действителност сложни.

Имахме шанс с травмата на Мо. Имаше отток и болежка, само че през днешния ден те за по-малки. Преди конференцията получих увещание, че е подготвен да тренира. Ще забележим по какъв начин ще се усеща по-късно “, съобщи Клоп.

Германецът разяснява по следния метод и тематиката за реакцията на сътрудника на Мохамед Салах – Абас Иса, след предходната конференция на Клоп, в която мениджърът на Ливърпул приказва за контракта на египтянина.
 Салах отказал последната оферта на Ливърпул Салах отказал последната оферта на Ливърпул
„ Не употребявам „ Туитър “ и това е една от аргументите. Вкарахте ме в клопката и сътворих заглавия. Не знам кака е била реакцията, само че не се тормозя за това. Всичко е наред. Страните, които вземат решение този въпрос, са в контакт ".

" Микел Артета прави страхотна работа. Трябва да бъдем подготвени. Арсенал има ясна концепция по какъв начин желае да играе. Това е млад тим, в който има доста гений и умел нападател в лицето на Лаказет. Топ 4 ще бъде крачка в вярната посока за тях “, съобщи Клоп по време на днешната си конференция.

Германецът добави, че Ибрахима Конате се завръща в групата, до момента в който Костас Цимикас и Джеймс Милнър за навън за утрешния дуел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР