Мениджърът на Юрген Клоп потвърди, че Тиаго Алкантара тренира наравно

...
Мениджърът на Юрген Клоп потвърди, че Тиаго Алкантара тренира наравно
Коментари Харесай

COVID-19 си замина напълно от основния тим на Ливърпул

Мениджърът на Юрген Клоп удостовери, че Тиаго Алкантара тренира наедно с другите си съотборници, откакто се възвърне от коронавирусна зараза. Бившият състезател на Байерн Мюнхен бе един от няколкото играчи в клуба, които бяха наранени.
Другите бяха Върджил ван Дайк, Фабиньо и Къртис Джоунс, които обаче също към този момент упражняват с главната група на мърсисайдци. Те се завърнаха още преди Коледа към заниманията, само че малко по-късно се удостовери от Клоп, че и Тиаго е назад в групата на тима.
„ Момчетата, които бяха изолирани или бяха с COVID-19, към този момент са назад при нас. Това значи, че четиримата упражняват още веднъж “, сподели Клоп на брифинг.
„ Имаме един младеж, който е изолиран и двама от щаба. Намираме се в странна обстановка, откакто всяка заран идваме въз основата и участваме в нещо като лотария. Надяваш се всичко да бъде наред, само че това е обстановката в този миг “, регистрира Клоп.
„ Червените “ сигурно ще бъдат без контузеното каре от Нат Филипс, Дивок Ориги, Харви Елиът и Адриан за срещата с Лестър на 28-и декември.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР