Мениджърът на Юрген Клоп не обмисля раздяла с бранителя Джо

...
Мениджърът на Юрген Клоп не обмисля раздяла с бранителя Джо
Коментари Харесай

Юрген Клоп не иска да се разделя с Джо Гомес

Мениджърът на Юрген Клоп не обмисля разлъка с бранителя Джо Гомес през зимния трансферен прозорец. 24-годишният защинтик е заставен да е запаса заради положителната форма на Върджил ван Дайк и Жоел Матип, до момента в който Ибрахима Конате е трети избор преди да пристигна реда на Гомес да се внедри в състава на 19-кратния британски първенец.
Липсата на игрово време пък избълва спекулациите, че роденият в Лондон футболист желае трансфер, като Астън Вила бе считан за евентуален предстоящ покупател. Според медиите на Острова обаче немският управител на мърсисайдци не желае да се разделя с Гомес през зимата, а за това е бил осведомявам и клуба от Бирмингам.
По този метод Стивън Джерард и „ виланите “ ще би трябвало да се ориентират към закупуването на различен централен бранител, а Ливърпул е податлив да освободи Нат Филип и Рис Уилиямс, които играят на същия пост.
Гомес има 12 мача за „ алените “ през сезона във всички съревнования, само че е записал едвам четвърт час игра в Премиър лийг при четирите си появи като запаса. Юношата на Чарлтън Атлетик е с контракт до 2024-а година.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР