Мениджърът на вярва, че Ливърпул е достатъчно силен да преживее

...
Мениджърът на вярва, че Ливърпул е достатъчно силен да преживее
Коментари Харесай

Клоп: Никой не трябва да се притеснява за бъдещето на клуба

Мениджърът на има вяра, че Ливърпул е задоволително мощен да преживее един сезон без Шампионска лига. Мърсисайдци записаха пет следващи загуби на " " за първи път в историята си и възможностите им да намерят място в топ 4 в края на сезона понижават с всеки минал кръг.

" Този клуб няма постоянно да е отвън Шампионската лига. Тази година е сложна, знаем това. Но капацитетът и силата на клуба е изцяло друга. Отборът, който имаме, съставът, който сме събрали - той е друг от преди 10 години. Това е сезон не приказва нищо за бъдещето. Клубът в действителност е в добра позиция, в по-добра позиция от много останали клубове ", разяснява Клоп.

" Разбирам какво се е случило в предишното, само че мога да кажа, че никой не би трябвало да се тормози за бъдещето на клуба, тъй като е в добир ръце и имаме в действителност добър тим ", добави той.

Klopp's made his thoughts clear on players who want to join only for Champions League football
— Empire of the Kop (@empireofthekop)
Ситуацията в Ливърпул обаче породи спекулации за бъдещето на, а е с изтичащ контракт.

" Знам, че играчите са лоялни. Не е обстановка, в която някой състезател ми споделя: " Следващата година нямаме Шампионска лига, тъй че желая да напусна ". Това няма да се случи. Познавам ги задоволително добре, с цел да не се случи, тъй като клубът е в друга обстановка. Няма да е рпоблем и за нови играчи.
Казвали сме и преди, че в случай че един футболист не желае да пристигна, тъй като не играем в Шампионската лига, ние не го желаеме. Ако един състезател желае да напусне заради тази причина, аз не го желая. Не е нещо персонално, само че постоянно е било по този начин. Няма мотив за безпокойствие ", съобщи още германецът в опит да успокои почитателите на " алените " след разочароващите резултати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР