Мениджърът на Уулвърхямптън - Хулен Лопетеги, ще има нужда от

...
Мениджърът на Уулвърхямптън - Хулен Лопетеги, ще има нужда от
Коментари Харесай

Лопетеги: Имам нужда от дълга среща с ръководството

Мениджърът на Уулвърхямптън - Хулен Лопетеги, ще има потребност от " дълга среща " с управлението на клуба, с цел да разиска проектите за идващия трансферен интервал. Испанският експерт изведе " вълците " от зоната на изпадащите във Висшата лига и в този момент тимът умерено доиграва сезона.

Лопетеги беше назначен отпред на Уулвс през ноември, когато обстановката в клуба беше напрегната поради слабите изяви на футболистите.

" Имам потребност от дълга среща с нашия президент (Джеф Ши). Трябва да сме подготвени да се подобрим и да използваме лятото по предопределение. Знаем равнището на Висшата лига, тъй че първата стъпка е да вземем решение за привличането на доста играчи. Трябва да се подобрим и да опитаме да бъдем по-силни през идващото състезание. Сегашната година беше тежка и сме длъжни да се подготвим добре. Завършващият скоро шампионат е като урок за всички ни ", разяснява Лопетеги пред медиите, представен от Ройтерс.

Три кръга преди края на акцията тимът от Мидландс се намира на 13-то място в класирането. В събота Уулвс се изправя против Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд " в събота.
 Стана ясно кой ще е новият притежател на Манчестър Юнайтед
Стана ясно кой ще е новият притежател на Манчестър Юнайтед

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР