Мениджърът на Уулвърхямптън Гари О'Нийл до момента се показваше като

...
Мениджърът на Уулвърхямптън Гари О'Нийл до момента се показваше като
Коментари Харесай

Гари О`Нийл: ВАР причинява много проблеми

Мениджърът на Уулвърхямптън Гари О'Нийл досега се показваше като последовател на системата за видеоарбитраж-ВАР, само че в понеделник вечер се причисли към възходящия брой футболни треньори, които се оплакват откакто съперникът Фулъм получи две дузпи във вчерашния дуел от Висшата лига и в последна сметка завоюва с 3:2, написа организация " Ройтерс ".

" Винаги съм защитавал ВАР, само че мисля, че сега предизвиква огромни проблеми ", разяснява О'Нийл пред кореспонденти.

" Фактът, че първата обстановка не се счита за ясна и явна неточност, а втората е, просто мисля, че ВАР ни струваше скъпо. Може би довечера най-сетне ме обърна против ВАР, а мислех, че ще помогне, само че не е по този начин. Реферът общо взето призна, че са създали неточност с първата дузпа ", сподели още мениджърът на Уулвърхямптън, който заема 12-о място във краткотрайното класиране във Висшата лига с 15 точки след 13 изиграни мача.

Според Гари О'Нийл, неприятните съдийски решения са коствали на тима още 7 точки.

" Ръководя огромен футболен клуб разликата, която вършиме за моята известност, за напредъка на отбора нагоре в лигата, за поминъка на хората, е голяма. Не може да бъде по този начин с цялата технология и през цялото това време в най-голямата лига в света, че да вършим толкоз доста неточности. Не може нещата да са ОК ", продължи експертът.

Гари О'Нийл е следващият управител от Висшата лига, който подлага на критика системата за видеоарбитраж след Юрген Клоп, Ангелос Постекоглу, Маурисио Почетино и Микел Артета./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР