Мениджърът на Уулвърхемптън Уондърърс Гари О'Нийл казва, че е чест

...
Мениджърът на Уулвърхемптън Уондърърс Гари О'Нийл казва, че е чест
Коментари Харесай

Гари О`Нийл реагира положително на изненадващи връзки с Манчестър Юнайтед, докато шефът на Уулвс говори

Мениджърът на Уулвърхемптън Уондърърс Гари О'Нийл споделя, че е " чест " да бъде упоменат на същия мирис като Манчестър Юнайтед, само че няма проекти да напусне Molineux.

О'Нийл, който пое поста от Хулен Лопетеги в Уулвс през лятото, впечатли макар лимитираните запаси. Съобщава се, че Юнайтед се интересуват от диалог с някогашния началник на Борнемут за евентуална роля в треньорската им конструкция, като частният притежател сър Джим Ратклиф се приготвя за натоварено лято.

Ратклиф към този момент е почнал да прави промени зад подиуми, в това число назначението на нов основен изпълнителен шеф Омар Берада. Настоящият управител Ерик загар Хаг има контракт до 2025 година, само че позицията му също може да попадне под надзор в края на сезона.

До 10 имена са свързвани с работата на мениджъра, като селекционерът на Англия Гарет Саутгейт се смяташе за първия избор на Ратклиф. Твърди се, че О'Нийл е издирван за ролята на треньор на първия тим под управлението на нов управител, само че наподобява, че 40-годишният...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР