Мениджърът на Уулвърхамптън - Юлен Лопетеги, сподели, че е доволен

...
Мениджърът на Уулвърхамптън - Юлен Лопетеги, сподели, че е доволен
Коментари Харесай

Лопетеги: Надскочихме себе си

Мениджърът на Уулвърхамптън - Юлен Лопетеги, показа, че е удовлетворен от успеха на тима си с 3:0 против Ливърпул в срещата сред двата тима от 22-ия кръг на Премиър лийг.

„ Щастливи сме, несъмнено. Имаме потребност от победи, с цел да реализираме задачата си, а през днешния ден играхме с доста добър тим. Мисля, че през първото полувреме ги надиграхме, вкарахме два гола. Понякога надиграваш съперника, само че не вкарваш, а през второто полувреме те бяха по-добри от нас ”, разяснява Лопетеги, представен от английската медия Военновъздушни сили.

Лопетеги показа още и, че на първо място играчите му са били водени от мотивацията да се показват против противник от класата на “мърсисайдци ”.

“С такива тимове би трябвало да си доста покрай съвършенството, а от време на време даже това не е задоволително. Опитваме се да се пазиме добре, да бъдем нападателни и да работим добре в битката за топката. Играхме доста добре и се опитахме да достигнем равнището на Ливърпул. Надскочихме себе си, когато трябваше, играейки против един от най-хубавите тимове “, сподели още мениджърът на Уулвърхамптън.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР