Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс е на мнение, че

...
Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс е на мнение, че
Коментари Харесай

Мойс с големи думи за Райс и отсече: Струва повече от 100 млн. паунда

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс е на мнение, че Деклан Райс струрва повече от 100 млн. паунда и е предстоящ капитан на Англия.

Полузащитникът ще има още две години до края на договора си след завършека на сезона, като „ чуковете “ имат спомагателна мощ при договарянията под формата на алтернатива за удължение с 12 месеца. Според информациите, Манчестър Юнайтед се интересува от халфа, само че е изправен пред конкуренция за подписа му от Челси и Манчестър Сити. Райс остави сътрудника си, с цел да бъде представляван от татко си.

Запитан по отношение на това дали Райс коства повече от 100 млн. паунда, Мойс, след дълга пауза, отвърна: „ Да. Мисля, че споделих всичко, което има да се каже за Деклан. Той е доста значим състезател за Уест Хем, ценим го доста високо и виждате какво значи той за тима. Той е доста положително момче и се любуваме, че е част от нашия тим “. Райс означи изравнителния гол в заключителните минути на постоянното време при триумфа над Кидърминстър Хариърс в шампионата за ФА Къп в събота, откакто се появи като запаса против непрофесионалния отбор, с цел да избави лондончани от унизително проваляне в четвъртия кръг на конкуренцията.

23-годишният футболист е в страхотна форма за „ чуковете “ този сезон, които не престават да преследват място в топ 4, както и да се борят за трофеите във ФА Къп и Лига Европа. Райс бе с основна роля и за Англия на предишното европейско състезание, когато тимът остана на крачка от купата и Мойс има вяра, че полузащитникът, който носи капитанската лента на Уест Хем, когато Марк Нобъл не е на терена, може да бъде един ден капитан и на „ Трите Лъва “. „ Като характерност, той е един младеж, който се усъвършенства непрестанно и натрупа от ден на ден опит. Той се усъвършенства и учи ужасно доста от Марк Нобъл. Райс би трябвало да огледа към Хари Кейн и Хари Магуайър, и останалите от първия отбор, с които играе в Англия, и да научи допустимо най-вече от тях, тъй като в бъдеще нямам подозрение, че той има голям късмет да бъде предстоящ капитан на Англия. Много сме щастливи, че той е измежду нас и е впечатляващ младеж “, приключи шотландският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР