Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс се надява клубът да

...
Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс се надява клубът да
Коментари Харесай

Мойс се надява на две нови попълнения до края на месеца

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс се надява клубът да притегли най-малко двама нови играчи до края на януарския трансферен прозорец. " Чуковете " търсят централен бранител, а Натаниeл Филипс от е една от задачите им, и нападател, който да оказва помощ на Микайл Антонио.

" Като всичко друго, сега и играчите са скъпи. Не търсим на доста позиции, само че ни е мъчно да намерим подобаващите футболисти, които могат да дойдат и незабавно да създадат разлика. Последните два януарски прозореца успяхме да го създадем. Този прозорец наподобява малко по-трудно. Ако нещата се развият добре, към момента се надявам, че можем да притеглим двама играчи преди прозорецът да затвори ", съобщи Мойс.

David Moyes: Recovery, the January transfer window, and Old Trafford
— West Ham Utd News (@westhamutdnews)
Утре гостува на, а конфликт ще окаже въздействие върху борбата за място в топ 4. В момента " чуковете " са четвърти и имат преднина от две точки пред " алените дяволи ", които са седми, само че с мач по-малко. В първия мач сред двата тима този сезон Ман Юнайтед завоюва с гол на минута преди края на постоянното време, само че в добавеното време пропусна дузпа. Уест Хам обаче завоюва с 1:0 на " Олд Трафорд " в среща от Купата на Лигата.

" Гостуване на " Олд Трафорд " не е елементарно за нито един тим. Трябва да играем със самочувствие. За нас това е огромен мач. Имаме късмет да отидем и да покажем, че можем да спорим с тимовете от топ 6 или 7 ", сподели Мойс за мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР