Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс призна, че клубът не

...
Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс призна, че клубът не
Коментари Харесай

Мойс не иска да получава никакви оферти за Деклан Райс

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс призна, че клубът не е получавал предложения за звездата на тима Деклан Райс. Името на англичанина се свързва съществено с трансфер в Челси, като редица медии твърдяха, че " сините " са осъществили контакт с представители на " чуковете ". Мойс обаче отхвърли тези изказвания и съобщи пред The Evening Standard, че не желае да се разделя с 21-годишния полузащитник.

" Към момента не сме получавали предложения за Деклан, а и не желаеме никакви. Винаги има интерес, само че не дано не го насърчаваме ", съобщи Мойс.

Наскоро се появи информация, че Челси е подготвен да се раздели с полузащитника си Жоржиньо, с цел да може да обезпечи средствата за привличането на Райс. Смята се, че цената на футболиста на Уест Хам е към 65 милиона евро. Самият футболист напусна " Стамфорд Бридж " на 14-годишна възраст и се причисли към тима на " чуковете ". През тази акция Райс има 39 мача във всички шампионати, в които се е разписал един път и е направил още 3 голови подавания.
ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР