Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс говори преди утрешния финал

...
Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс говори преди утрешния финал
Коментари Харесай

Mойс: Страхотно е да сме тук, италианските съперници са винаги трудни

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс приказва преди утрешния край за Лигата на конференциите против Фиорентина в Прага.

“На първо място е ужасно да съм тук. Да бъдеш на европейски край за всеки управител е вълнуващо. Надявам се това да е началото - постоянно съм казвал, че съгласно мен най-хубавите години предстоят - само че сигурно се любувам на момента ”, стартира той.

" Отидохме в Португалия за два-три дни, тренирахме, насладихме се и си починахме малко. През този сезон изиграхме 56 мача в Премиър лийг и Европа, тъй че просто да прекараме няколко дни с играчите беше отлично. Надявам се, че интервалът от 10 дни от последния ни спортен мач няма да окаже толкоз огромно значение ”, продължи той.

Мойс похвали утрешния противник на отбора си: “Фиорентина ме впечатли извънредно доста. " Формата им след Световното състезание е доста добра. Те към този момент стигнаха до един край за Купата на Италия, тъй че това ми приказва, че не е инцидентно. Труден противник, италиански противник постоянно е сложен, тъй че ние почитаме това ”.

Meниджърът на Уест Хам разяснява и обстоятелството, че финалът е на “Фортуна Арена ” в Прага (домът на Славия Прага), а в отбора му има двама чешки футболисти, които са играли там - Владимир Цоуфал и Томаш Соучек.  “И двамата идват от този клуб и са доста свързани с града. Винаги съм считал, че имаме огромен късмет този сезон да стигнем до финала и съм в действителност удовлетворен, тъй като Томаш и Владимир играха чудесно за клуба ни в продължение на няколко сезона ”.

" Миналата година бяхме покрай финала в Лига Европа, а тази година направихме още една крачка напред, тъй че е огромно достижение да стигнем до европейски край ", сподели още Мойс. " Голямо достижение е за всички играчи да седят тук през днешния ден. Сега остава да продължим и да спечелим ”.

" Ще пристигна ли татко ми да гледа на следващия ден? Мисля, че ще бъде в пъба. Баща ми е тук на следващия ден, тъй че се надявам да му дам нещо, което да запомни ”, приключи шеговито мениджъра на Уест Хам.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР