Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс е на мнение, че

...
Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс е на мнение, че
Коментари Харесай

Мойс обвини Салах в симулация

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс е на мнение, че нападателят на Ливърпул Мохамед Салах е симулирал в обстановката, в която в интерес на мърсисайдци бе отсъдена дузпа, с помощта на която първенците изравниха резултата в края на първото полувреме на вчерашния конфликт с " чуковете " на " Анфийлд ". Египтянинът падна след контакт с Артур Масуаку, само че Мойс е останал учуден, че е бил отсъден углавен удар в тази обстановка.

" Това не е футболът, в който аз желая да вземам участие. Мисля, че нашият състезател спря и разпери ръце, тъй като бе доста отчаян от симулацията. Разочарован съм, че това решение не бе променено. Може бе през второто полувреме решението бе в наша изгода (б.ред. Мойс засяга анулирания гол на Жота), само че през първото полувреме не беше по този начин. Изумен съм, че бе дадена дузпа за такова деяние. Разочарован съм не толкоз от самото решение, а от това, че одобряваме такива дузпи да бъдат отсъждани. В моите показа това не е дузпа.

Не споделям, че нямахме шанс, тъй като едното решение бе в наша изгода, когато техен гол бе анулиран, само че при 1:0 бе дадена такава дузпа ", съобщи Мойс. Премиър лийг 7 кръг, събота 31 октомври  Ливърпул 2:1краен резулат  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР