Мениджърът на Уелс Райън Гигс похвали България за представянето й

...
Мениджърът на Уелс Райън Гигс похвали България за представянето й
Коментари Харесай

Гигс: Отделих специално време на играта на България, показа много качество

Мениджърът на Уелс Райън Гигс похвали България за представянето й против Ирландия. Легендата на Манчестър Юнайтед добави, че е отделил особено време на играта с топка на трикольорите и е сигурен, че днешният конфликт няма да е по никакъв начин елементарен за неговия отбор.

" Самочувствието на играчите е високо поради трите следващи победи, макар че явно не са реализирани близо като интервал. Прегледахме последните мачове и това, което бихме могли да създадем по-добре. Доволен съм от инерцията, която имаме сега. Подобно нещо е мъчно да се реализира в интернационалния футбол. Онзи ден не се представихме добре против Финландия, само че бях същински удовлетворен от успеха, тъй като тя ни беше нужна “, разяснява Гигс.

" Българите ще бъдат разочаровани поради късния гол, който позволиха против Ирландия. Наблюдавах ги и отделих особено време на играта с топката на българския народен тим “, добави той.

" Ние би трябвало да се оправим по-добре в някои аспекти на играта спрямо мача против Финландия. Надявам се на по-позитивно показване, само че няма да е елементарно. България сподели доста качество в мача против Република Ирландия “, сподели още Райън Гигс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР