Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори пред Sportal.bg за

...
Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори пред Sportal.bg за
Коментари Харесай

Балъков пред Sportal.bg: Проблемът е в нашия манталитет


Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков приказва пред Sportal.bg за проблемите в родния футбол и неговите фантазии за развиване на клубния отбор, в който работи. Балъков направи славна кариера в чужбина и бе избран на два пъти за победител в анкетата „ Футболист на година “. Сега Бала има предпочитание помогне на младите български играчи за тяхната сериозна реализация, само че у него има горчилка поради незавършената работа в националния ти

Бившият състезател на „ Спортинг “ и „ Щутгарт “ твърдо декларира, че няма никакво желание да се намесва в ръководството или работата на БФС. Той обаче желае да види ясна тактика за излизането от рецесията и е твърдо уверен, че са нужни генерални промени в българския футбол.

Балъков съжалява, че концепцията която той и останалите национални треньори бяха създали преди време не бе осъществена. „ Това бе една идея за работата на всички национални гарнитури и по-късно тя трябваше да обхване и целия футбол в България. Създадохме концепцията в една полемика, само че тя по този начин и не доближи до клубовете “, сподели Балъков.

Магическият халф се върна и към злощастния мач с Англия на стадион „ Васил Левски “ и изясни, за какво в Германия не смениха Льов след загубата с 0:6 от Испания. Според него политиката е била водеща, не и футболните умения на българи и англичани.

Легендарният търновец приканва виновни фактори във футбола да престанат с мненията по тематики, които са надалеч от тях. Българският нрав е огромния проблем за развиването на родния футбол, счита Красимир Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР