Мениджърът на Тотнъм направи любопитно признание преди тазвечерното дерби с

...
Мениджърът на Тотнъм направи любопитно признание преди тазвечерното дерби с
Коментари Харесай

Почетино смята, че това е най-лошият му сезон, въпреки че Тотнъм записа най-добър старт

Мениджърът на Тотнъм направи любопитно самопризнание преди тазвечерното дерби с Манчестър Сити. Според аржентинеца това е най-лошият му сезон, откогато работи в клуба, макар че " шпорите " към този момент записаха най-хубавия си старт в Премиър лийг, откакто събраха 21 точки от първите девет кръга.

" Сезонът до момента... необичайно е, тъй като имам най-лошото възприятие от всичките пет години, откогато съм тук. Моето чувство е такова, само че пък това е най-хубавият старт на клуба в Премиър лийг. Странно, нали? Трудно е да се изясни, тъй като се случиха доста неща. Разочарован съм, че към момента чакаме за новия стадион, откакто чакахме да се преместим още в самото начало на сезона. През лятото се случиха доста неща, които ме карат да не съм в най-хубавото си въодушевление.

Като тим, към момента не сме спечелили нищо. Трябва към момента да подобрим доста неща, да достигнем друго равнище, с цел да бъдем същински кандидати за титли. Все още не сме посочили това. Такова е моето мнение ", съобщи Почетино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР