Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че неспирно търси начин

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че неспирно търси начин
Коментари Харесай

Почетино: Ден и нощ търся печелившата формула

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино съобщи, че безспирно търси метод да върне "шпорите " по пътя на успехите след неприятния старт на акцията.

Отборът на аржентинския експерт е с едвам 12 точки след първите 10 мача от сезона, което отрежда на тима нежелана позиция в долната половина на таблицата. Почетино обаче не губи вяра, че може да преобърне отрицателната обстановка преди основния конфликт при гостуването на Евертън.

"Важно е да продължим да опитваме разнообразни неща, с цел да намерим вярната стиковка сред играчите и вярната тактика ", показа мениджърът.

"Търсенето е непрекъснато. Това важи както за моменти, когато не вървят нещата, по този начин и в тези, в които всичко е ужасно. Във втория случай се търси метод да се задържи равнището, което също е мъчно ".

"Доволен съм от състава и от динамичността в тренировките. Въпросът в този момент е да намерим вярната формула, с цел да можем да спечелим повече мачове и точки и да се изкачим в класирането ", приключи Почетино.

Тотнъм гостува на Евертън по-късно през днешния ден, като дуелът е с начален час 18:30 и ще може да наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT 2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР