Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че спечелването на ФА

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че спечелването на ФА
Коментари Харесай

Почетино: Спечелването на ФА Къп няма да промени нищо за нас


Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че спечелването на ФА Къп няма да донесе коренната смяна в клуба, макар че „ шпорите “ нямат трофей в последните 10 години. В събота лондончани ще се изправят на именития "Уембли" против Манчестър Юнайтед в огромния конфликт от полуфиналите в шампионата. В другия мач от тази фаза на конкуренцията ще премерят сили тимовете на Челси и Саутхямптън.

„ Който и да завоюва купата от тези четири тима ще е в действителност ужасно достижение. Не мисля обаче, че успех във ФА Къп ще промени живота ни. Просто не го имам вяра. Въпреки това ще опитаме да спечелим шампионата, тъй като ще е ужасно да приключим сезона с трофей, съобщи Почетино. Ако имаме сили да спечелим Премиършип и Шампионската лига, то ще можем да кажем, че клубът е достигнал идващото равнище. Докато това се случи обаче, нашите почитатели ще би трябвало да се радват на триумфи във ФА Къп или в шампионата за Купата на лигата “, добави аржентинският експерт.

Почетино призна и че не счита за преимущество това, че срещата с Юнайтед ще се играе на Уембли, където отборът му играе домакинските си мачове през този сезон. "Не мисля, че това, че играем на Уембли ни дава изключително преимущество, защото Манчестър Юнайтед също има доста мачове на този стадион. Според мен Уембли не дава преимущество на нито един тим, защото това е характерен конфликт за ФА Къп. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР