Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не може да бъде изненадан

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не може да бъде изненадан
Коментари Харесай

Почетино познава добре качествата на Санчо

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не може да бъде сюрпризиран от младия гений Джейдън Санчо от Борусия (Дортмунд) в мача сред двата тима от осминафиналите в Шампионската лига в сряда.

Санчо мина от Манчестър Сити в Борусия през лятото на 2017 година. През сегашния сезон 18-годишното крило има 7 гола и 9 асистенции в Първа Бундеслига. Той записа и първи мач с екипа на британския народен тим, а това се случи предишния октомври.

" Не ме изненадва. Добре знаем навръх какво е кадърен. Качествата му са известни от мачовете на Манчестър Сити. Видяхме го и с екипа на британския народен тим. През последните години е ясно, че той е една от най-големите очаквания. Виждам, че от декември насам ние сме най-силният тим във Висшата лига. Резултатите го демонстрират. Вярвам в качествата на отбора, само че тези мачове в действителност са доста тежки. Винаги имаме вяра, че можем да победим всеки един тим ", съобщи Почетино на конференция.

Белгийският бранител Ян Вертонген ще стартира като титуляр за " шпорите " на поста ляв бек, до момента в който Дани Роуз не е изцяло подготвен да играе в стартовия състав на лондончани.

Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 13 февруари  Тотнъм 22:00предстои  Борусия (Дортмунд)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР