Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не иска отсъствието на Хари

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не иска отсъствието на Хари
Коментари Харесай

Травмата на Кейн не трябва да ни бъде оправдание, смята Почетино

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не желае отсъствието на Хари Кейн да се трансформира в съществена тематика на мнения. Голаджията получи контузия и най-вероятно ще се завърне в игра едвам за последните няколко мача.

“Контузията на Хари не би трябвало да ни служи за оправдание”, счита наставникът на лондончани.

Отборът отпадна от Шампионската лига и по тази причина към този момент насочва вниманието си към шампионата и шампионата за Купата на Англия, където в събота се изправя против Суонзи в четвъртфинална борба.

Mauricio Pochettino credits 'warrior' Harry Kane for risking injury to try and score against Bournemouth.

" He put his leg in a washing machine... "

[@HaytersTeamwork]#THFC #COYSpic.twitter.com/xmfQOFsvHe
— Last Word On Spurs (@LastWordOnSpurs) March 15, 2018
“Вярвам, че отново ще разгадавам на Кейн през сезона - продължи Почетино. - Той е войник, който все едно си пъхна крайници в пералнята, с цел да означи на Борнемут. Ние обаче сме спокойни, тъй като разполагаме с задоволително класа, с цел да печелим. Имаме няколко други футболисти, които могат да заемат неговото място - Деле Али, Сон Хюн-Мин, Фернандо Йоренте, Ерик Ламела, Лукас Моура. За мен не е от такова значение кой тъкмо ще бъде на въпросната позиция, а по какъв начин ще използваме пространствата, с цел да се оправим със отбраната на противника.”

TEAM NEWS: @HKane (ankle) - currently undergoing rehab and due to return to training next month. #COYS pic.twitter.com/gJxyfvQ5ui
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) March 15, 2018
Аржентинският експерт продължава да е напрегнат, тъй като към момента не е спечелил нито един трофей с “шпорите”. “Няма да си купуваме купите, а ще ги заслужим - уверен е наставникът. - Футболистите са доста щастливи. Най-лошото нещо в живота е да се сравняваш с останалите. Трябва да се съпоставяме единствено със себе си. Играчите се усещат горди от това, което вършат.”

Мениджърът на Тотнъм призна още, че преди ФА Къп не е бил приоритет, само че към този момент е.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР