Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино имаше всички основания да е

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино имаше всички основания да е
Коментари Харесай

Почетино: Заслужавахме дори победата

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино имаше всички учредения да е горделив с тима си след равенството против Ювентус в първия осминафинал от Шампионската лига, игран в Торино. Въпреки кошмарното начало с два получени гола до 9-ата минута, “шпорите” не се помириха и стигнаха до 2:2, което им дава доста положителни шансове за реванша на “Уембли”.

“Фантастичен мач! Започнахме без нужната централизация и допуснахме два гола за 9 минути, само че показахме темперамент и това е отлично. Искам да поздравя играчите - да изглеждаш по този метод против тим като Ювентус на неговия стадион, значи доста. Ние даже заслужавахме повече от равенството, трябваше да победим”, съобщи Почетино.

“Вече сме по-опитен и по-зрял тим. В последните няколко седмици непрекъснато израстваме. Мачът против Юве беше добра опция да се види до каква степен сме стигнали”, продължи аржентинецът.

“Във футбола постоянно е нужен шанс. Ювентус е обединен тим, само че ние имаме вяра, че ще можем да победим на “Уембли”, добави Почетино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР