Мениджърът на Тотнъм - Маурисио Почетино говори пред медиите два

...
Мениджърът на Тотнъм - Маурисио Почетино говори пред медиите два
Коментари Харесай

Почетино: Преди 20 години крещях на гола на Оле срещу Байерн, но сега се изправяме един срещу друг

Мениджърът на Тотнъм - Маурисио Почетино приказва пред медиите два дни преди дуела от Висшата британска лига сред лондончани и Манчестър Юнайтед на " Уембли ". Аржентинският експерт е считан за цел номер едно за поста при “червените дяволи” през лятото, когато би трябвало да бъде разгласен непрекъснат ментор на отбора. Това обаче не внася спомагателна мотивация съгласно Почетино, а двамата експерти (Почетино и Солскаер) са задоволително окуражени да свършат работата си по допустимо най-хубавия метод.

" Pogba is a very talented player, and a great player. "

Mauricio Pochettino is wary of the strength of the United and is not focusing on Paul Pogba alone this Sunday. #mufc pic.twitter.com/zxC8yYOh5e
— Man United News (@ManUtdMEN) January 11, 2019
“Мотивацията я има, тя е тук. Когато си управител не можеш да обръщаш внимание на всички клюки. Най-важното е да свършим работата си по най-хубавия метод. Разбира се Юнайтед идва да победи и за него (Солскяер) това ще е страхотна мотивация и предизвикателство да е отпред на Манчестър Юнайтед. За мен е също такова предизвикателство да бъда в Тотнъм. Ние сме хора, които желаят да побеждават и ненавиждат да губят. Такава е мотивацията във Висшата лига ", сподели Почетино.

Почетино засегна и забавна тематика, като си напомни популярния гол на Оле Гунар Солскяер в добавеното време на финала на Шампионската лига през 1999-а в Барселона. Норвежецът означи в добавеното време и донесе успеха на “червените дяволи”, а аржентинският ментор на Тотнъм е крещял на попадението.

" And how I shout the goal of Manchester United, that was unbelievable. "

Mauricio Pochettino has fond memories of Ole Gunnar Solskjaer from the Champions League final in 1999. #mufc pic.twitter.com/U28ZI77OEY
— Man United News (@ManUtdMEN) January 11, 2019
“Помня, когато той означи след 90-ата минута на “Ноу Камп”. Бях дружно с Тони Хименес и когато той означи в добавеното време, аз крещях на попадението му. Бях безпристрастен фен на този приказен мач, имам страхотни мемоари от него. Сещам се за този миг, само че в този момент излизаме един против различен на “Уембли”. Пред двайсет години крещях на гола му за Юнайтед, а в този момент се изправям против същият този Юнайтед”, съобщи Почетино. Лондончани заемат трето място във Висшата лига, до момента в който Юнайтед е на шестата позиция.
Премиър лийг 21 кръг, вторник 1 януари  Кардиф Сити 0:3краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР