Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е отхвърлил оферта, която е

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е отхвърлил оферта, която е
Коментари Харесай

Маурисио Почетино отказал на Реал през миналия юни

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е отхвърлил оферта, която е пристигнала през предишния юни, да оглави тима на Реал (Мадрид). Той обаче е предпочел да остане предан на контракта си с Шпорите и добави, че да напусне в посока испанската столица в подобен миг е против неговите полезности.

Тази вечер неговият тим гостува в Амстердам след проваляне с 0:1 вкъщи в първия полуфинал в Шампионската лига, само че часове преди мача той описа по какъв начин е имал опцията да бъде сега в Мадрид като непрекъснат треньор, а не на Тотнъм. Предложението пристигнало незабавно след напускането на Зинедин Зидан, което беше много изненадващо за всички.

" Беше доста сложен миг, тъй като това е фантазия на всеки треньор- да бъде отпред на огромен тим, какъвто е Реал (Мадрид). И да кажа НЕ на такова предложение беше едно ужасно решение във всяко отношение. По принцип знаете, че когато един треньор желае да си тръгне, то той ще си тръгне. Но аз одеве бях подписал нов контракт с Тотнъм и не бих си тръгнал от тима за нищо на света, сподели още 47-годишният аржентинец.

Почетино пристигна в тима през 2014-а година и сега се намира в първата си година от новия си петгодишен договор.

" Дейвид Леви не би се съгласил да разтрогнем контракта на никаква цена, против никаква наказателна клауза. А когато шефът ти толкоз държи на тебе, какво можеш повече да искаш?, споделя Почетино в изявление за вестник Ел Паис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР