Мениджърът на Тотнъм Кристиан Стелини говори преди гостуването на Нюкасъл,

...
Мениджърът на Тотнъм Кристиан Стелини говори преди гостуването на Нюкасъл,
Коментари Харесай

Стелини: През този сезон се борихме със съдбата, ще се борим докрай за топ 4

Мениджърът на Тотнъм Кристиан Стелини приказва преди гостуването на Нюкасъл, като този мач се явява директен конфликт за място в топ 4.

" Имахме една седмица за презареждане след последния мач, изкарахме я добре и сме добре готови за този мач. Ще бъде мъчно, тъй като във Висшата лига в никакъв случай не е елементарно. Това е един от най-лошите игрища, на които може да се играе поради силата на атмосферата там. Но ние разполагаме с добър състав и аз имам вяра в играчите, тима и клуба. Така че сме готови ", стартира Стелини.

" Докато имаме математически късмет за топ 4, ще продължаваме да имаме вяра, да се опитваме и да играем, с цел да реализираме тази цел ", добави той.

Специалистът разяснява травмите в тима: " Бен Дейвис се завърна в тренировките, единствено в леки тренировки, тъй че може би не е подготвен да играе в неделя, само че сме покрай това да се завърне "

Той се върна и към проблемите пред отбора през целия сезон: " Ако би трябвало да мислим за целия сезон, той е дълга история - случиха се доста неща, изживяхме сложен интервал с доста обстановки - и като хора, и с доста травми. Но мисля, че през целия сезон се борихме и против ориста, против всичките си проблеми, а по-късно е значимо да израстваме като хора и тим и за мен играчите не престават да се борят, с цел да реализираме задачите си. Много е значимо да имаме вяра още веднъж, всеки ден, по време на тренировките и по време на мачовете ".

Мениджърът на Тотнъм разяснява и раздялата с изпълнителния шеф на клуба Фабио Паратичи, който загуби обжалването за наложената му от ФИФА глоба да не се занимава с никаква футболна активност в продължение на 30 месеца поради работата си в Ювентус. " Напускането му не се отрази на подготовката, тъй като Фабио беше надалеч отсам в продължение на няколко седмици, тъй че нищо не се трансформира в тази обстановка. Но от човешка позиция ние сме доста близки с Фабио, всички ние. Това беше сложен интервал за него и в този момент крайният резултат е печален за всички, за него и фамилията му. Човешки сме доста близки с него. Клубът направи изказване и това е всичко, което мога да кажа ", разяснява мениджърът.

Стелини разяснява и обстановката с бранителя Давинсон Санчес, който бе освиркван от почитателите на Тотнъм при загубата с 2:3 от Борнемут в предходния кръг и бе заменен, откакто преди този момент влезе от пейката.

" Разговарях с Давинсон, имахме добър диалог. Разбира се, за един състезател е мъчно да влезе, а по-късно да си тръгне от терена, само че и на мен ми се е случвало като състезател - това не е най-хубавият миг, който можеш да преживееш, само че е от нещата, които могат да те накарат да реагираш. Помолих го да направи това, да тренира добре и да даде най-хубавото от себе си и той е добър човек, разбра момента по време на последния мач и го приема ", сподели Стелини.

" Много рядко се случва да бъдеш освиркан от личните си фенове]. Но може да се случи, значимо е да имаш вярната реакция, с цел да се върнат почитателите при теб, и аз желая да оказа помощ на Давинсон да доближи този миг ", приключи мениджърът на Тотнъм.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР