Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че халфът на тима

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че халфът на тима
Коментари Харесай

Моуриньо: Всеки от нас би постъпил като Дайър

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо съобщи, че халфът на отбора Ерик Дайър не е постъпил вярно, откакто нахлу на трибуните, с цел да търси борба с почитател на “шпорите ” след загубата от Норич предходната вечер, само че все пак португалецът отбрани своя ученик.

Лондончани не съумяха да се класират за четвъртфиналите на ФА Къп, откакто бяха победени от последния в класирането на Висшата лига вкъщи след осъществяване на дузпи. След последния съдийски сигнал Дайър прескочи рекламните пана и стартира да се изкачи нагоре по трибуните, с цел да потърси разпра с последовател на отбора, само че бе спрян от други почитатели.

Моуриньо разкри, че полузащитникът се е афектирал, защото по-малкият му брат е бил атакуван вербално от въпросния почитател. “Мисля, че Ерик направи нещо, което ние като експерти не можем да си позволим, само че което всеки от нас би направил при такива условия. Когато някой те наскърбява пред фамилията ти и когато фамилията ти и по-специално дребният ти брат влезе в спречкване с въпросния човек, дублирам, че всеки би постъпил като Ерик, въпреки и да не би трябвало да го вършим като експерти ”, разяснява Моуриньо.

“Аз стоя за играча и го разбирам. Ако от клуба решат да го санкционират, аз няма да се съглася с това. Истинските почитатели на Тотнъм подкрепяха тима до последната дузпа, която изпуснахме. В част на трибуните са хора в привилегировани позиции, някои са почитатели на Тотнъм, несъмнено, само че там има и доста хора с предложения, със специфичен статут, билети, раздадени от корпорации, тъй че имам подозрение, че това са в действителност същинските почитатели на Тотнъм ”, добави португалецът.

В медиите се появиха информации, че острата реакция на Дайър е била поради расистки обиди към съотборника му Жедсон Фернандеш, който пропусна последната дузпа за “шпорите ”, само че Моуриньо не удостовери това. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР