Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че е почти невъзможно

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че е почти невъзможно
Коментари Харесай

Моуриньо: Не си правя илюзии, че Тотнъм ще завърши в топ 4

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо съобщи, че е съвсем невероятно отборът му да приключи в първата четворка на Висшата лига. Португалецът показа, че той и играчите му би трябвало да продължат напред и да се надяват на по-добри дни.

В момента Тотнъм се намира на седма позиция във краткотрайното класиране с 49 точки. Четвъртият Уест Хям е с 55. До края на шампионата остават седем кръга.

" Ако би трябвало да съм почтен, съгласно мен довеждане докрай в четворката е към този момент съвсем невероятно. Да, 7 мача не са малко, това са 21 точки и ние би трябвало да се борим, само че загубата в неделя ни отдалечи доста от Шампионската лига. Не желая да си вършим непотребни илюзии, че имаме късмет, ще опитаме, ще създадем, каквото можем, само че съм податлив да насочим по-скоро напъните си към довеждане докрай в топ 6 и най-малко да не пропуснем европейските шампионати. Да не забравяме, че ни следва и край за Карабао Къп, мач, който също може да ни изпрати в Европа. Продължаваме напред и ще се надяваме на по-добри дни ", сподели Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР