Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че ще е много

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че ще е много
Коментари Харесай

Моуриньо: Щастлив съм да спя тук след мачовете!

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че ще е доста мъчно за тима да приключи в топ 4 във Висшата лига поради тежкия му старт на сезона. Когато Специалния пое " шпорите " в средата на ноември, те изоставаха с 12 точки от четвъртата позиция в класирането, а сега пасивът им е редуциран до три точки.

" В Италия, в сезона след Калчополи, няколко тима бяха осъдени да започват с няколко точки пасив. В края на акцията се видя по какъв начин това наказване се отрази на въпросните отбори. Когато пристигнах тук, изоставахме с минус 12 точки от четвъртия. Това значи, че би трябвало да наваксаш 12 пункта, което е доста. Вярно е, че преди няколко дни бяхме на минус 3 точки и имахме шанса да се изравним с Челси на 4-ото място. Проблемът е, че по време на възстановителния развой ние няма да печелим от самото начало. Останалите пък не всеки път ще губят. Винаги е доста мъчно да наваксаш. Но в случай че си наоколо с четвъртия, това е добре. В момента изоставаме с 3 точки. Следващия сезон, когато всички стартират изначало наедно, ще е по-различно. Сега е тежко и играчите го усещат, само че ще поставим старания ", разяснява Моуриньо на конференцията си преди мача с Норич.

Въпреки това, в свое днешно изявление експертът изрази насладата си от опцията още веднъж да води футболен тим. " Щастлив съм да пристигам и да бъда тук от 7:30 до 18:30 часа всеки ден. Щастлив съм да дремя тук след мачовете, да ги проучвам с щаба си и да се приготвяме за идващия дуел. Щастлив съм да бъда на терена и да упражнявам играчите. Щастлив съм да работя в офиса и да проучвам всичко. Щастлив съм да отивам на всеки мач. Това е насладата от всекидневието, която ти оказва помощ да даваш най-хубавото от себе си. Ето по този начин се усещам в този момент - благополучен ", показа Моуриньо пред " Скай Спортс ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР