Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че класиране в топ

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че класиране в топ
Коментари Харесай

Тотнъм е девети, но Специалния не се съмнява в себе си: Моите методи са най-добрите

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че класиране в топ 4 наподобява непостижима задача след провалянето с 1:2 от Уест Хям в британския футболен хайлайф. Тимът на Моуриньо позволи пета загуба в последните си шест срещи във Висшата лига и се свлече на деветото място на 9 точки от днешния си противник, който е четвърти.

" Потенциалът ни е по-голям и по тази причина има отчаяние. Трябва да бъдем по-напред в класирането. Но да мислим за място в топ 4 в този миг е доста мъчно. Спечелването на Лига Европа ни дава опция за класиране в Шампионската лига. Ще бъде мъчно, само че не и невероятно ", разяснява португалският познавач.

Той не счита, че Тотнъм е в рецесия, макар неуверените резултати напоследък.
" Не знам какво имаме поради по рецесия. Ако рецесията е отчаяние горест в съблекалнята, може би е по този начин. Когато един тим дава всичко от себе си и се старае да промени резултатите си, не може да се приказва за отборна рецесия. Тя се получава, когато футболистите не се държат дружно и не се борят. По-скоро при нас в този момент става въпрос за неприятна серия от резултати ", сподели Моуриньо.
Jose Mourinho believes he has the world's best coaching methods.

Tottenham are 9th in the Premier League table, 13 points behind Leicester and nine behind West Ham
— ESPN FC (@ESPNFC)
Въпреки това на въпрос дали изпитва някакви подозрения в себе си след последните неприятни резултати на неговия отбор и едвам извоюваната една победа в последните шест срещи, Моуриньо отговори в типичния си жанр: “Не, въобще. Резултатите са разследване на избрани обстановки и стичане на условия. Моите и методите на моя щаб са най-хубавите в света,” отговори Специалния.
Премиър лийг 25 кръг, неделя 21 февруари  Уест Хам 2:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР