Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо постави пред играчите си като

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо постави пред играчите си като
Коментари Харесай

Моуриньо постави цел пред Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сложи пред играчите си като цел завоюването на шестото място в крайното класиране на Висшата лига.

Кръг преди края на шампионата " шпорите " заемат тъкмо тази позиция с 58 точки, като имат две повече от седмия Уулвърхамптън, който обаче довечера приема Кристъл Палас. В последния кръг обаче " вълците " имат тежко посещение на Челси, до момента в който гостува на Палас.

" За нас бе доста значимо да създадем подобен завършек на сезона, какъвто имаме сега ", сподели Моуриньо, чийто отбор записа трети следващ триумф в неделя след 3:0 вкъщи над Лестър.

" Ние сме един от тимовете, спечелил максимален брой точки от рестартирането на шампионата. Нашата цел е спечелването на шестото място. За тази цел наложително би трябвало да победим Кристъл Палас и да изчакаме резултатите от другите мачове. Седмото място можем да си го осигурим и сами, само че то може и да не ни бъде задоволително за Лига Европа. Важно е какво ще реализираме с оглед задачите ни през идващия сезон ", сподели още португалецът.
Премиър лийг 37 кръг, неделя 19 юли  Тотнъм 3:0краен резулат  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР