Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо има желание да върне Гарет

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо има желание да върне Гарет
Коментари Харесай

Моуриньо връща Бейл в Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо има предпочитание да върне Гарет Бейл в клуба. Уелската звезда игра в отбора от северен Лондон сред 2007 и 2013 година преди да премине в Реал Мадрид. Португалският ментор от дълго време е харесва Бейл и се опита да го притегли в Манчестър Юнайтед през 2017 година

Според испанските медии Гарет има единствено два разновидността - да продължи престоя си на пейката в Реал или да премине в Тотнъм. Моуриньо е подготвен да даде късмет на Бейл да възроди кариерата си в Лондон, откакто Зинедин Зидан не счита да разчита на него.

Жозе се надява, че обстановката на играча на " Сантяго Бернабеу " ще му разреши да го вземе при релативно преференциални условия. Футболистът на този стадий не дава индикации, че мисли да напуща Мадрид. Неговото място в националния тим на Уелс е обезпечено, само че той би желал да играе постоянно преди присъединяване си на еврпопейското състезание идващото лято.

Бейл има контракт с Реал за още две години, а огромният проблем за възможен негов трансфер е колосалната му заплата. В Тотнъм обаче се надяват, че желанието на испанския гранд да се раздели с играча е задоволително огромно, с цел да продължи да заплаща сериозна част от възнаграждението му.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР