Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо говори пред клубната телевизия за

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо говори пред клубната телевизия за
Коментари Харесай

Моуриньо: Съставът, с който ще излезем, показва колко сериозно приемаме мача

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо приказва пред клубната телевизия за идния мач против Локомотив (Пловдив) от Лига Европа. Специалния разказа тима на “смърфовете” и призна, че чака сложен мач, само че и съобщи, че има опит в такива мачове.

“Те са добър отбор и сложен конкурент. Директна елиминация е и няма да има втори мач. Локомотив играят с трима бранители, трима колоси, нападателни, които печелят дуелите си. Умеят да играят и с нападателите си, които са също огромни и мощни. Много са директни, халф-бековете им са бързи и изобретателни. Показах на играчите ми още в понеделник, даже не чаках до вторник или сряда, в понеделник им демонстрирах какъв брой сложен този мач може да бъде. Искам да знаят против какво ще се изправят, да си дадат сметка за компликацията и отговорността на този мач.

Jose looks ahead to tomorrow's Europa League qualifier against Lokomotiv Plovdiv.

Watch exclusively on the Spurs Official app.
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) Имам опит с Манчестър Юнайтед в Лига Европа и си мисля, че обстановката ще е сходна с Тотнъм. Ние сме едно от огромните имена и сме една от огромните мотивации за всички съперници. За Локомотив този мач е празник и нямат нищо, което да губят, а единствено могат да завоюват. Имам опита с Юнайтед против Ростов и Зоря Луганск. Наистина е доста мъчно. Очаквам същото, нищо по-различно няма да е. Мисля, че съумях да предам тази настройка на играчите и те работят в действителност интензивно за тази среща. Стартовата единадесеторка, с която ще излезем, ще покаже какъв брой съществено одобряваме мача”. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР