Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо даде интервю пред “Скай Спортс”

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо даде интервю пред “Скай Спортс”
Коментари Харесай

Моуриньо: Обичам всичко в моята работа

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо даде изявление пред “Скай Спортс” по случай 20-годишнината от началото на своята треньорска кариера. Той беше безапелационен, че не се е трансформирал с годините, като също по този начин акцентира какъв брой доста обича своята работа.

“Аз съм си със същите ДНК и правила. Същият човек съм си. Но явно съм претърпял огромна еволюция във връзка с тренирането и ръководенето на играчи и футболни тимове, както и във всичко, обвързвано с играта. Но аз съм си същият човек. Разбира се, цветът на косата ми е друг и имам няколко бръчки. Но аз съм си същият човек със същите правила и пристрастеност, изцяло нищо не се е трансформирало.
It's 20 years since Jose Mourinho made the step up to management at Benfica
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) Обичам всичко, обвързвано с моята работа. Единственото, което не претърпявам, е да изгубвам. Мразя да изгубвам. Но доста добре знам, че това е част от нашата работа и всичко, обвързвано с нея, е нещо, което обичам. Затова не се виждам да върша нещо друго в моя живот. Във футбола просто обичам всичко. Ако ме питате за всичко, обвързвано с работата, няма нищо, което да не ми харесва. Дори проблемите и компликациите са неща, на които се любувам в тази работа. Така че предизвикването е да си благополучен, благополучен, благополучен, благополучен!
Jose Mourinho says he hasn't changed after 20 years in management

“Of course, the colour of my hair is different, and some wrinkles!

" But I'm the same guy, the same principles, the same passion, nothing at all has changed. " [Sky Sports]
— Goal (@goal) Да си футболен управител е доста комплицирана работа. Ако хората си мислят, че става въпрос за това просто да избираш 11 играчи, не е по този начин. Ако хората си мислят, че просто би трябвало да правиш тактически разбори и да подготвяш тима тактически, не е по този начин. Ако хората си мислят, че просто ръководиш хора и си техен водач, не е по този начин. Ако хората си мислят, че става въпрос за това да се опиташ да имаш информация за всички неща, свързани с тима, не е по този начин. Става въпрос за всичко това взето дружно! И всичко това прави работата доста, доста комплицирана, само че това си е моята работа и аз я обичам”, съобщи Моуриньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР