Мениджърът на Тотнъм Хотспър Маурисио Почетино сподели, че е изключително

...
Мениджърът на Тотнъм Хотспър Маурисио Почетино сподели, че е изключително
Коментари Харесай

Почетино: Прогресът на Кейн е добър и може да играе във финала

Мениджърът на Тотнъм Хотспър Маурисио Почетино показа, че е извънредно положителен от обстоятелството, че Хари Кейн може да се възвърне от контузията в глезена за финала в Шампионската лига против Ливърпул.

Английският капитан пропусна девет мача, откак се контузи за „ шпорите” против Манчестър Сити в първия четвъртфинален мач от ШЛ на 9-и април. Все отново стрелецът се завърна към тренировките на главната група, а с него упражняваха и Ян Вертонген, Хари Уинкс и Давинсон Санчес. Именно по тази причина Почетино е оптимист, че квартетът ще може да играе на „ Уанда Метрополитано” на 1-и юни.

„ Хари Кейн бе замесен в тренировките с тима от петък или събота. Вече тренира наедно. Ситуацията към него е положителна, а ни остава още седмица до събота, с цел да забележим неговият напредък. Казвал съм и преди, че той е значим футболист за нас и би трябвало да е добре”, показа аржентинският експерт на брифинг. „ Ще забележим какво ще стане. Не мога да ви кажа, че Кейн ще е подготвен на 100%, или че ще е подготвен да играе от първата минута, или ще е запаса. Харесва ни по какъв начин се развива неговото възстановяване”, продължи Поч.

 Хари Кейн
източник: БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР