Мениджърът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо е набелязал за цел

...
Мениджърът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо е набелязал за цел
Коментари Харесай

Тотнъм и Моуриньо бленуват за бранител на Интер и Конте

Мениджърът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо е набелязал за цел да закупи централния бранител на Интер Милано Милан Шкриниар през януари. Португалският ментор е наясно с отбранителните си проблеми, откак пое „ шпорите” и това е огромният му приоритет през зимата, откакто тимът му има единствено една „ суха мрежа” за 12 мача.

Неяснотата към бъдещето на Ян Вертонген, чийто контракт с лондончани изтича в края на сезона, най-малко бе ненапълно обезщетена с обстоятелството, че Тоби Алдервайрелд преподписа нов договор с отбора от Северен Лондон.

Ако не се получи със словенеца, Тотнъм ще опита да притегли някои всред Дайот Умапекано или Калиду Кулибали, които също са спрягани за прекосяване на „ Тотнъм Стейдиъм” като евентуални заместници на белгиеца Вертонген. Все отново, медии от Испания удостоверяват, че Моу най-силно желае да вземе Шкриниар, в който вижда съвършеният профил защитник, към който да гради бъдещето на Тотнъм в тази зона от терена.

Словенският национал е също по този начин в радара на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, които също желаят да го вземат, а испанските Реал Мадрид и Барселона са подготвени да предложат съответни предложения за Милан Шкриниар, само че чак през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР