Мениджърът на Тотнъм Атнонио Конте смята, че неговият отбор е

...
Мениджърът на Тотнъм Атнонио Конте смята, че неговият отбор е
Коментари Харесай

Конте: Това е шампионът на Италия, но ние трябва да победим с два гола и да продължи напред

Мениджърът на Тотнъм Атнонио Конте счита, че неговият тим е подготвен за реванша с Милан от 1/8-финалите на Шампионската лига и може да навакса изоставането си от първия мач, с цел да продължи напред. " Шпорите " изгубиха с 0:1 на " Сан Сиро ", като след този дуел Конте трябваше да остане в Италия, с цел да се възвърне от интервенцията по остраняване на жлъчката, която претърпя по-рано. Специалистът призна, че първоначално е подценил обстановката и по тази причина е трябвало да остане повече време в родината. Той се завърна в неделя и на следващия ден ще води Тотнъм в по този начин значимия реванш с Милан.

" Със сигурност подцених възобновяване след интервенцията. Заради възприятието си за отговорност желаех да се върна по-рано, само че подцених интервенцията и може би надцених тялото и себе си. За мен е от голяма значимост да работя с играчите и моят щаб. Опитах се да бъда покрай тях посредством видеовръзка, само че да присъстваш е напълно друго. Благодаря на щаба, тъй като те свършиха страхотна работа. Знам, че не беше елементарно за футболистите да бъдат надалеч от своя треньор. Сега се върнах и съм благополучен. Предстои ни огромен мач. Искаме да се класираме за идващия кръг. Играем против тим, който през предишния сезон завоюва купата в Италия. Наистина добър отбор. Надявам се, че ще има страхотна атмосфера на стадиона, която да почувстваме.

Исках да се върна по-рано, само че би трябвало да почитаме докторите. Тези на Тотнъм бяха много разтревожени след първия мач с Милан. Затова се върнах чак в неделя. Добре съм и съм цялостен с сила, която считам да предам и на играчите. 

Ако ме питате дали желая да печеля Шампионската лига, ще отговоря с " да ". След това обаче идва действителността. Трябва да сме подготвени мач за мач. Препятствието на следващия ден е Милан и ние би трябвало да ги победим с два гола, с цел да продължим напред. Напрежението е нещо обикновено. Едно от нещата, които би трябвало да опитаме да променим тук, е да научим играчите по какъв начин да живеят и да се оправят с напрежението в близост.

Във футбола живеем за този вид мачове. През предишния сезон играхме в Лигата на конференциите. Сега сме в Шампионската лига. Спечелихме нашата група, на следващия ден би трябвало да победим, с цел да продължим ", съобщи Конте по време на днешната си конференция. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР