Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте заяви, че той и

...
Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте заяви, че той и
Коментари Харесай

Антонио Конте: Микел Артета свърщи страхотна работа в Арсенал

Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте съобщи, че той и играчите му би трябвало доста да внимават, в случай че иската да играят в Шампионската лига през идващия сезон. Специалистът приказва преди конфликта с Арсенал, който е решителен за последното място в шампионата на богатите. " Шпорите " са на пето място в класирането, на 4 точки зад противника си от Лондон.

" Продължавам да приказвам на футболистите ми да се любуват на момента, тъй като три кръга преди края още имаме късмет да се преборим за Шампионската лига. Това значи, че сме свършили добра работа, само че тя не е довършена.

Ще се опитаме да спечелим три точки, само че няма да е елементарно, тъй като се изправяме против в действителност добър и проведен тим. Мисля, че Микел Артета e приключил страхотна работа.

Всеки, който ме познава, знае, че аз желая да печеля всеки мач. Опитвам се да предам това и на играчите ми. Анализирахме мача на идващия ден и в случай че имаше тим, който заслужаваше да завоюва, това беше Тотнъм, а не Ливърпул. Мисля, че Клоп разбра, че е спечелил точка, а не изгубил две.

Юрген е образован, той бе малко отчаян след мача. Но за всеки треньор и значимо да е фокусиран върху неговия тим, а не върху противника. Когато го правиш, търсиш опрощение или оправдание, тъй като не си приключил нещо както би трябвало ", сподели Конте.
 Тотнъм и Ливърпул приключиха наедно 1:1
Тотнъм излъга Ливърпул и препъна шампионските упоритости на мърсисайдци

След 35 мача мърсисайдци имат 83 точки, колкото и " жителите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР