Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че отборът се нуждае

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че отборът се нуждае
Коментари Харесай

Антонио Конте: В сравнение с миналия сезон сме по-завършен отбор

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте съобщи, че тимът се нуждае от още най-малко два трансферни прозореца, с цел да се трансформира в действителен съперник за купата във Висшата лига.

" Шпорите " взеха 10 точки от вероятни 12 от първите си четири мача и в сряда ще търсят четвърта победа за сезона при гостуването на Уест Хям. Италианецът съобщи, че е приказвал с управлението на клуба за трансферните си проекти, само че за момента е благополучен от групата играчи, с която разполага.

" Досега залагах на повече остарели играчи, тъй като имам повече изясненост по отношение на качествата им. С новите играчи работим от месец и половина и те към момента привикват. Мисля, че до момента изборите ми бяха верни, тъй като постигнахме четири положителни резултата в четирите си мача. Сега, когато започваме с мачове на всеки три дни, ще има ротации и това е обикновено. Играчите са задоволително интелигентни, с цел да знаят, че от време на време би трябвало да стоят и на пейката. Това е интервалът, в който ще знаем в действителност дали можем да се борим за купата ", сподели Конте.

" В съпоставяне с предишния сезон сме по-завършен тим. Но с цел да догоним тимовете, които са на върха, се нуждаем от време, самообладание и работа на трансферния пазар. Мисля, че ни трябват още два прозореца, с цел да достигнем това равнище ", приключи италианецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР