Мениджърът на Тотнъм – Антонио Конте, сподели, че за неговия

...
Мениджърът на Тотнъм – Антонио Конте, сподели, че за неговия
Коментари Харесай

Конте: Можеше да вкараме втори гол и да спечелим

Мениджърът на Тотнъм – Антонио Конте, показа, че за неговия отбор е било доста мъчно да се изправи на „ Анфийлд “ против Ливърпул, само че все пак е можел да вкара втори гол, с който да завоюва мача.

„ Важна точка, доста е мъчно да се играе против Ливърпул. Това е изумителен тим, с голяма сила, изключително на „ Анфийлд “, където се основава огромен звук и фантастична атмосфера “, съобщи експертът.

„ Бяхме добре готови, защитавахме се проведено и не допускахме положения пред нашата врата. Можехме да сме по-прецизни, когато топката беше в наше притежание, само че не беше елементарно да се оправяме с непрекъснатия напън на Ливърпул “, продължи някогашният ментор на Ювентус, Челси и Интер.

Antonio Conte gives his thoughts on Liverpool vs. Tottenham Hotspur
— lord web (@lordweb1)
„ Сега би трябвало да се възстановим, тъй като в четвъртък ни следва още един значим мач - против Арсенал. До края на сезона всяка извоювана точка е от огромно значение за класирането в Шампионската лига. Мисля, че под мое управление Тотнъм бележи сериозен напредък. Не забравяйте, че пристигнах едвам през ноември и всеки ден работим старателно, с цел да обогатим футболните знания на играчите “, приключи пламенният италианец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР