Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте смята, че ръководството на

...
Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте смята, че ръководството на
Коментари Харесай

Антонио Конте: Тотнъм се опита да направи най-доброто на пазара

Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте счита, че управлението на клуба е направило всичко допустимо да укрепи състава.

" Трябва да обръщаме повече внимание на пазара, с цел да привличаме играчи. Това става от фундаментално значение. Кулушевски е добър футболист, млад е и има страховит гений. Може да играе като №9 или като №10, само че има капацитета да работи и като уинг-бек.

И двете ни нови попълнения са подготвени и са разполагаем за на следващия ден. Със сигурност не е добре да започват, тъй като имат потребност от това да поработят с останалите. И двамата обаче могат да ни оказват помощ доста.

Мисля, че клубът се опита да направи най-хубавото на пазара. Знаете, че през януари не е по никакъв начин елементарно, тъй като няма доста благоприятни условия. Родриго (Бентанкур) и Деян (Кулушевски) имат вероятността да следват философията на Тотнъм. Те са млади и надарени и са доста значими за бъдещето.

Решението за тези, които бяха пратени чартърен, беше вярно. Да пратиш четирима чартърен и да направиш още един произлязъл трансфер демонстрира, че е нещо в предишното е комплицирано. Мисля, че в този момент съставът е по-завършен ", сподели Конте.
 Двама от Ювентус минаха в Тотнъм
Двама от Ювентус минаха в Тотнъм

Деян Кулушевски и Родриго Бентанкур към този момент са част от " шпорите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР