Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остава оптимист, че отборът му

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остава оптимист, че отборът му
Коментари Харесай

Конте: Всичко ще се реши във втория мач

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остава оптимист, че тимът му ще се класира за 1/4-финалите в Шампионската лига, без значение от загубата с 0:1 от Милан на " Джузепе Меаца ". Италианският експерт показа, че дуелът е бил равносилен, само че една неточност е довела до попадението в интерес на " росонерите ".

" Получи се натоварен и равносилен мач. За страдание, доста рано допуснахме гол. Можехме да се оправим доста по-добре в тази обстановка. След това за Милан стана по-лесно. Те не ни оставяха свободни пространства, което ни затрудни. Но всички знаем, че крайният победител се дефинира след втория мач. И двата тима бяха без съществени футоблисти поради травми, а нашата обстановка надали ще е по-различна в реванша. Поздравления за Милан, те взеха значима преднина ", разяснява Конте.

" За Сар и Скип не беше елементарно да са титуляри в подобен мач пред 80 000 почитатели, които сътвориха огромен звук. Доволен съм от двамата, тъй като не се поддадоха на напрежението. Ще продължа да разгадавам на тях, а когато и Хьойберг се завърне, всичко ще е по-оптимистично. Освиркванията по мой адрес не ме тормозят. Това е част от играта. Винаги съм бил противник на Милан и е обикновено почитателите да не ме харесват. Всичко беше в избрани граници. Още един път приветствам Милан за купата през предишния сезон. Те направиха нещо необикновено, за което доста помогнаха и последователите им ", добави Конте.
 Милан с исторически първи триумф над Тотнъм
Милан с исторически първи триумф над Тотнъм

" Росонерите " с минимална победа, треперят за реванша
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР